Hvad er PublicWare

Hvad er PublicWare:

Alle, som programmerer, har en drøm om, at deres software vil blive brugt. Jo flere der bruger deres software jo bedre. Men før man sætter sine software programmer i omløb, så sætter man altid et ”firmanavn” eller programmør navn på dem. Og dette er lige præcis hvad PublicWare er. Det er navnet, hvor under jeg har valgt at frigive mine software produkter.

Hvad finder jeg på PublicWare.dk:

På PublicWare.dk kan man finde de software programmer, som jeg har valgt at frigive til brug for private og for virksomheder, og andre som kan finde brug i programmerne. Det vil typisk være mindre programmer, da de er hurtige at lave. Større software produkter tager lang tid at udvikle, og antallet af disse er derfor begrænset, da PublicWare kun er en fritidsbeskæftigelse.

Men ud over at software produkter kan hentes fra hjemmeside, så vil er det også være muligt at finde nyheder omkring PublicWare og produkter, support til produkter, finde informationer omkring produkter og fremtidige udviklings planer. Derudover findes der også muligheder for brugerne af PublicWare produkter til at komme med kommentarer, forslag til rettelser og endelig muligheden for at indrapportere fejl i produkterne. Disse fejl vil så blive rettet så hurtigt så muligt. Brugere har dermed muligheden for at gøre produkterne bedre, og give deres forslag til fremtidige udviklinger. For øvrigt modtages forslag til helt nye produkter også gerne.

Baggrunden for PublicWare:

Jeg har programmeret i mange år efterhånden, men det har altid været programmer, som jeg selv skulle bruge. Da jeg for år tilbage begyndte at bruge Internettet, opstod tanken om at lægge nogle af mine programmer på Internettet. Det er en nem og billig måde at videregive produkterne til interesserede. Men det blev ikke før sidste kvartal af år 2000, at jeg registrerede domænet PublicWare.dk, og begyndte at lave en hjemmeside. Og siden dengang er PublicWare.dk så ellers blevet udbygget og udvidet flere gange.