Udviklings nyheder

15 december 2001 - Music Archive når BETA 4 udgave

Som tidligere skrevet på PublicWare så er der et helt nyt kæmpe produkt på vej. Softwaren hedder Music Archive og har været under udvikling i over et år. Dette har blandt andet betydet at alle andre projekter og opdateringer af eksisterende produkter har været skubbet i baggrunden. Denne tilstand vil til en vis grad komme til at forsætte. Music Archive bliver hovedproduktet på PublicWare.dk. Softwaren har taget lang tid at lave og det skyldes, at der ligger mange funktioner og underliggende systemer i softwaren. Som noget nyt er softwaren også kommet ind i en større BETA test, som det første PublicWare produkt nogensinde. Den nuværende BETA version hedder BETA 3, men den 17. december 2001 bliver BETA 4 frigivet til et begrænset antal BETA testere. BETA 4 vil udmærke sig ved, at det er den første version, hvor alle dele af systemet vil være tilgængelig for brugeren.

På nuværende tidspunkt ser det ud til at den planlagte frigivelse den 1. januar 2002 kommer til at holde. Der er dog en række funktioner, som er blevet droppet at få med i den færdige version. Dette skyldes, at listen over funktioner har været lang, og udviklingen har gået langsommere end det var forventet. Men softwaren vil være funktionel og forhåbentlig blive til gavn for mange mennesker.

De præcise detaljer omkring softwaren vil i løbet af de næste uger blive lagt på PublicWare.dk og en beskrivelse af Music Archive på produkt sektionen vil der også komme. Informationerne vil blive lagt ud i en flydende strøm op til frigivelsen af softwaren.

Læs tidligere nyhed: "Kæmpe produkt på vej"