Udviklings nyheder

14. april 2003 - Music Archive Plugin Dokumentation udgivet

Langt om længe er de sidste linjer til Music Archive Plugin Dokumentationen endelig på plads. Vejen har været lang for Music Archive, før dokumentation var færdig til at hjælpe tredje parts programmører med at skive nye plugins til Music Archive, og dermed forbinde programmet til flere afspillere end nogensinde før.

Dokumentationen består af to dele. Den ene er selve dokumentationen, hvor de forskellige funktioner i et afspiller plugin bliver beskrevet. Derudover indeholder dokumentationen også information omkring de mere specielle områder af Music Archive Plugin system, f.eks. plugin placering, og hvor indstillinger til plugin ligger gemt.

Den anden del ad dokumentationen, er en Borland Delphi Skabelon. Denne kan have to anvendelses muligheder, enten som en hjælp til bedre at kunne forstå den skrevne dokumentation ved, at man kan se et virkende eksempel. Eller også kan den virke som grundlaget til et plugin, hvor grundsystemet er lavet i forvejen, og afspillersystemet er alt, hvad der mangler.

Dokumentationen og skabelonen ligger tilgængelig på en ny sektion af udviklings websitet.

Music Archive Plugin Development (englisk side)
Music Archive Plugins
Music Archive produkt side