PublicWare nyheder

29 juli 2001 - Hjemmeside ændringer

I forbindelse med nogle ændringer i opbygningen af PublicWare foretagendet, så er der også sket nogle ændringer på hjemmesiden. Den største er måden hvorpå de enkelte sider er linket til hinanden. Dette er blevet ændret, så det skulle gå hurtigere at klikke sig rundt på hjemmesiden. Dette betyder betyder dog også, at adresselinjen i Internet Explorer ikke bliver ændret, når man klikker sig rundt. Før ændringerne blev adresselinjen ændret i takt med, at man kom ind på en anden sektion af hjemmesiden. Ændringerne er dog ikke større end det stadig er muligt at linke til forskellige dele af PublicWare. F.eks. kan man komme direkte ind på produkt informationssiden, ved at bruge adressen: www.PublicWare.dk/Products.

En anden ændring er at nyhedsbrevet er blevet afskaffet. Der har ikke været nok opbakning omkring servicen til, at der er noget formål i at holde den kørende. På trods af den manglende opbakning vil der dog nok på et tidspunkt komme en lignende service. Men det vender vi tilbage til.

Ændringerne af PublicWare er dog nok ikke de sidste i denne omgang. Hele måden hvorpå PublicWare fungerer er nemlig ved at blive revideret, og dette betyder sikkert, at der vil komme flere ændringer til hjemmesiden.

PublicWare ændringer