PublicWare nyheder

4. april 2002 - Oprettelsen af PublicWare.dk English Edition

I længere tid har jeg haft planer om at udvide PublicWare.dk med en engelsk afdeling. Internettet er i høj grad et internationalt medie og danske web-steder henvender sig i sagens natur kun til danskere. Ved at åbne en engelsk sektion bliver målgruppen for siden forøget mange gange, og dette skulle gerne give nogle flere besøgende og flere brugere af softwaren.

Den nye afdeling er blevet døbt PublicWare.dk English Edition, og er ikke en direkte oversættelse af PublicWare.dk. De to steder er adskilt ved at kunne indeholde forskellige software produkter og informationer. Visse ting vil kun være at finde på den danske side og andre kun på den engelske side. Nogle ting vil dog være direkte oversættelse, og vil både kunne findes på PublicWare.dk og PublicWare.dk English Edition.

I øjeblikket er de to dele fuldstændig adskilt, men med tiden er det planen at flere af siderne skal vokse sammen. Blandt andet er udviklings siden en, der er oplagt til at overgå til kun at være på engelsk. Jeg har valgt ikke at lave en komplet og direkte kopi af den danske udgave, fordi det kræver en stor arbejdsindsats. Det vil gøre det svært og tage lang tid at opdatere hjemmesiden, og dermed have en dårlig effekt på antallet af opdateringer.

PublicWare.dk English Edition