PublicWare nyheder

11 maj 2002 - Support sektion til Music Archive

Så kom den langt om længe, support sektionen til Music Archive. Ind til videre vil siden ikke indeholde det helt store. I øjeblikket ligger der kun et punkt og det er et link til en ny sektion på den engelske afdeling af PublicWare.

Den nye sektion på den engelsk afdeling af PublicWare er en liste over kendte fejl i Music Archive. Som bruger af et stykke software er der ikke noget være end at softwaren ikke kørere som man forventer. Ofte er det svært at få information om fejlen skyldes at man bruger softwaren forkert, eller om der er fejl i softwaren. Den nye side skulle gerne gøre det lidt lettere for brugerne, ved at brugeren let kan se om udviklings afdelingen allerede er bekendte med problemet, og hvordan man kommer uden om problemet.

Den nye fejl sektion vil kun være i en engelsk udgave, og dette er gjort for at gøre det hurtigt at tilføje nye punkter efterhånden som nye fejl bliver ind rapporteret. Da de to sprog udgaver af Music Archive (dansk og engelsk) er ens, og at den engelske udgave er den mest hentede så var det et let valg kun at lave en engelsk side, og ikke lave en oversættelse af siden til dansk.

Produkt information
Support