Software nyheder

19 marts 2002 - Sikkerheds problemer med LockDown 1.0

I løbet af de sidste par måneder er der blevet fundet flere sikkerhedsproblemer med LockDown 1.0. Problemerne var at man kunne komme udenom LockDown og fik dermed adgang til computeren. Problemerne var ikke i selve LockDown, men bestod i at Windows, og Logitech Mouseware indeholder nogle funktioner som gjorde det muligt at lukke LockDown ned, uden at indtaste adgangskoden. Sikkerhedshullerne er blevet lukket i version 2.0 af LockDown.

Fra PublicWare vil vi gerne beklage at sikkerheden i LockDown ikke har været god nok. Men man kan ikke undgå at andre programmer og systemer vil kunne skabe huller, som LockDown ikke lukker for. Dog virker det ikke til at hullerne har givet de store problemer, da vi ikke har modtaget nogle tilbagemeldinger om at hullerne eksisterede. Men der kan være brugere som har haft problemer med hullerne.

I forbindelse med sikkerhedshullerne, vil vi gerne gøre opmærksom på at hvis en bruger finder et hul, eller end fejl i PublicWare software produkter eller værktøjer, så kan fejlede rapporteres direkte til PublicWare, fra følgende adresse: http://www.PublicWare.dk/Development/Bug

Lockdown produkt information
Fejl rapportering