Software nyheder

31 december 2002 - Udgivelse af Music Archive 1.10

Music Archive 1.10 er den første store opdatering af Music Archive siden den første udgivelse. I den nye version er der kommet en del nye funktioner og ændringer af gamle funktioner. Her følger en kort beskrivelse af de vigtigste nyheder og ændringer:

Nyheder:

Der er kommet to store nyheder i Music Archive 1.10. Den første er, at man nu fra Music Archive’s menu kan vælge at slette en sang fra harddisken. I Music Archive 1.01 var man nødt til at gå ud i Windows Stifinderen for at slette en sang-fil. Den anden store nyhed er kontrol af, om en fil eksisterer, når den bliver markeret i Music Archive. I den gamle version blev den kontrol kun fortaget, når listen over sange blev opdateret, men nu bliver filens eksistens også kontrolleret, når brugeren klikker på sangene i listen.

Ændringer:

I Music Archive 1.10 er der også to ændringer, som er værd at fremhæve. Den første er, at listen over plugins er blevet ændret, så den ny ikke viser filnavnene på plugins, men i stedet viser navnet. Dette gør det langt nemmere for slutbrugerne at overskue de installerede plugins. Den anden ændring ligger i database systemet. Måden database filen Schema.DB bliver åbnet på er blevet ændret og dette giver nogle store fordele. Schema.DB filen indeholder en liste over de tags, som kan vedhæftes på sangene i Music Archive. Og den nye version gør det lettere at tilføje nye standard tags, uden af hele databasen skal opgraderes til en ny version.

Sidst men ikke mindst, så er der i Music Archive 1.10 også blevet rettet en række fejl. En liste over de rettede fejl kan ses her (engelsk side).

Produkt information
Kendte fejl (engelsk side)