Software nyheder

18 januar 2005 - Udgivelse af File Renamer 2.0

File Renamer har indenfor de sidste par måneder gennemgået en større revision. Revisionen har været fokuseret på tre ting: Flere indstillinger til at tilpasse filnavne, en opdateret brugerfalde og bedre muligheder for at holde øje med resultatet af omdøbningerne.

Mulighederne for at tilpasse filnavnene er blevet udbygget kraftigt. Det er blevet nemmere at sætte nye tekst stykker ind i filnavnene, det er blevet muligt at slette midt i filnavnene og så er det blevet muligt at få File Renamer til at ændre filnavnene til store eller små bogstaver. Den sidste har været vigtigt del af File Renamer 2.0, da denne mulighed har været efterspurgt af flere brugere. Udover disse nye muligheder så er en række af de gamle muligheder blevet udvidet. Det er f.eks. nu muligt at erstatte flere forskellige tekst dele i samme omdøbning, der er bedre bruger kontrol med reduktion af mellemrum og så er det nu muligt at anvende tekst dele i stedet for enkelte tegn til at adskille logiske navneblokke.

På brugerfalden er der også sket en større omvæltning. Omdøbningsindstillingerne er blevet grupperet i faneblade så de nu er nemmere at overskue. Dette opvejer de nye omdøbningsindstllinger som der er kommet til, sådan at det stadig er til at overskue hvordan filnavnene bliver konstrueret. Fanebladende skulle også gøre det nemmere at overskue hvilke indstillinger som bliver brugt først i konstruktionen og dermed gøre det nemme at få File Renamer til at danne de helt rigtige navne.

Ved siden af grupperingen er der kommet et skema system til. Dette system kan gemme skemaer over alle omdøbningsindstillinger, og indstillingerne kan derefter så hurtigt sættes ved at vælge skemaet. Det er dermed muligt at have skemaer med forskellige indstillinger tilpasset til hvilken type af filer som skal omdøbes.

Det sidste som nye som skal nævnes er at fillisten også er blevet forbedret. Listen er nu sorteret og det er muligt at få vist de nye filnavne i listen.

Samlet set er dette kun en kort gennemgang af nogle af de ting der er sket. File Renamer er blevet forbedret på alle punkter, og en komplet gennemgang ville være en lang fortælling, så det kan kun anbefales at opgradere til File Renamer 2.0. Der er nok af nye funktioner at udforske.

Produkt information
Produkt download